Erotikapro.hu - szexpapró hirdetési rendszer

Elérhetõség:

info [kukac] erotikapro [pont] hu

Moderáció

Hirdetések közül törlésre kerülnek a erkölcsileg vagy jogilag kifogásolható tartalmak, különösen a szexuális szolgáltatás hirdetése. Mûködési szabályzat a hirdetési rendszerben

A hirdetési rendszert kizárólag 18 éven felüliek látogathatják. A weboldalon hirdetést csak és kizárólag 18. életévüket betöltött partnert keresõk adhatnak fel.

Az apróhirdetésben megadható egy felnõtteknek szóló társkeresõ weboldal linkje is, amennyiben az közvetlenül a hirdetõ hölgy aloldalára mutat és nem egy másik weboldalt népszerûsít.

Tilos az erotikus szolgáltatás, gyógyszernek minõsülõ készítmények hirdetése, uszításra vagy gyûlöletkeltésre alkalmas hirdetés feladása.

Különösen tilos a szexuális szolgáltatás felkínálásának hirdetése. Ez alatt az 1999. Évi LXIX. törvény 145. paragrafusában foglaltak az irányadóak.

Tilos bármilyen egyéb jogszabályt sértõ, törvénybe ütközõ hirdetés feladása.

A Mûködési szabályzatot megszegõ hirdetést töröljük.

A hirdetés feladója hozzájárul, hogy számára idõnként tájékoztató jellegû információs levelet kapjon.

A felhasználó felelõs minden olyan tevékenységért, amelyet a hirdetési rendszerben végez.

A felhasználó felelõs azért, hogy a jelszavát és /vagy a hirdetése törlését biztosító, a rendszer által küldött elektronikus levelét megõrizze.

A felhasználó semmiféle módon nem sérthet meg más felhasználókat és az apróhirdetési rendszert nem használhatja illegális tevékenységre.

A felhasználó egyedül felelõs az általa felrakott hirdetésekért, és az azokból származó következményekért. Amennyiben egy felhasználó által felrakott hirdetés tartalma miatt a weboldal üzemeltetõje jogvitába keveredik, a szóban forgó felhasználó a weboldal üzemeltetõjének helyébe lép.

Hirdetést felrakni csak ezen pontok elfogadásával lehet, amelyet a felhasználó a hirdetés feladásakor jóváhagyólag elfogad.

Az erotikaapro.hu üzemeltetõje indoklás nélkül eltávolíthat hirdetéseket, továbbá korlátozhatja ill. letilthatja egyes felhasználók hirdetésfeladási jogát.

Jogi nyilatkozat

A szolgáltató kizárólag a hirdetés megjelenítését vállalja, egyebekben a hirdetõk által folytatott bármilyen tevékenységért valamint a hirdetések tartalmáért felelõsséget nem vállal. A hirdetõ egyedül felelõs az általa elhelyezett vagy elhelyeztetett hirdetésekért, és az azokból származó következményekért. Amennyiben egy felhasználó által felrakott vagy felrakatott hirdetés tartalma miatt (beleértve a bannereket is) a weboldal üzemeltetõje jogvitába keveredik, a szóban forgó felhasználó a weboldal üzemeltetõjének helyébe lép. Az oldal használatával a látogató elfogadja a felhasználás feltételeit. Az oldal látogatója és a hirdetések elhelyezõje oldal használatával elfogadja és magára nézve kötelezõnek ismeri el ezeket a következõ feltételeket! Az erotikapro.hu tulajdonosa fenntartja a jogot arra, hogy jelen szerzõdéses feltételeket bármikor, elõzetes értesítés nélkül frissítse, vagy módosítsa. Ha a felhasználó az erotikapro.hu honlapot bármiféle ilyen változtatást követõen használja, azzal feltétel nélkül elfogadja magára kötelezõnek ismeri el a megváltozott szerzõdéses feltételeket. Az erotikapro.hu mint tárhelyszolgáltató az apróhirdetés megjelenítését vállalja, a hirdetés tartalmáért a hirdetés feltöltõje vállalja a felelõsséget.

Az erotikapro.hu oldal nem vállal felelõsséget bárminemû, az oldal használatával összefüggõ kárért, mivel a tartalom elhelyezõje a tartalom feltöltésekor elfogadta azokat a feltételeket, amelyekkel az erotikapro.hu mint tárhelyszolgáltató felelõssége kizárt, felelõsséggel csak és kizárólag a tartalom feltöltõje tartozik. Az erotikapro.hu szolgáltatásait a felhasználó a saját felelõsségére használja.

Felhasználó viseli a hirdetéselhelyezési szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelõsséget is. Az erotikapro.hu fenntartja magának a jogot a szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére elõzetes értesítés nélkül, továbbá a weboldal mûködésének megváltoztatásra, illetve a szolgáltatás átmeneti vagy teljes megszüntetésére.

SMS szponzoráció

Apróhirdetésed több napig az oldal elsõ részén tarjuk egy emeltdíjas SMS áráért. Pontos mûködés leírása egy hirdetés alján a KIEMELÉS menüre kattintva olvasható.

Fiatalkorúak védelme

Az erotikapro.hu oldalon a felnõtteknek szóló tartalom kizárólag a korhatárra figyelmeztetõ szöveg megjelenése után érhetõ el.